TRENING

For oss er det viktig å kunne tilby variert trening, som passer deg og dine mål. Vi har en egen styrkesal med tredemøller, ergometersykler, ellipse- og romaskin, samt treningsapparater og frivekter, hvor du kan trene etter et eget treningsprogram, eller be om å få veiledning til å sette opp et program. Om du ønsker å være med på gruppetimer har vi både en spinningsal med 20 sykler og aerobicsal hvor vi blant annet har Zumba, aerobic, styrke og TRX. Begge salene kan også leies av lag/foreninger eller private.

Timene i sal har varierende intensitet, slik at du kan finne et nivå som passer deg og dine mål. Vi oppfordrer medlemmene våre til å variere timer de går på, og utfordrer dem til å prøve nye timer. For å beholde motivasjon og framgang i treningen er det viktig med variasjon – og det får du hos oss.

Utfordre deg selv i dag – prøv en ny time! Kanskje kan det bli den nye favoritt-timen din?

Trenger du veiledning til å komme i gang med treningen er det bare å ta kontakt. Alle medlemmer får gratis veiledningstimer etter behov, og vi tilbyr også personlig oppfølging etter avtale.