Menu

 

TLF.: 92655235 

VÅRE TIMER

CrossFrisk

En morsom og utfordrende time hvor variasjon og funksjonalitet vektlegges. Timen består av enkle, men effektive øvelser som påvirker både kondisjon og styrke. En hel time deles inn i kortere økter med ulikt fokus. Timen passer alle. 

Frisk Senior/Frisk Revmatiker

Kondisjons- og styrketrening i sal for godt voksne. Oppvarmingen består av enkle kombinasjoner av aerobic/step, og videre er det fokus på funksjonell styrketrening. Økten avsluttes med god uttøyning.

Intensiv 

Her er det full trøkk i 30 minutter! En morsom og effektiv time hvor du får trent hele kroppen. Timen passer alle. 

Rumpe/lår

Her står den viktige setemuskulaturen i fokus. Setemuskulatur spiller en stor rolle i bevegelser vi foretar oss i hverdagen, samt at et sterkt sete virker skadeforebyggende - jo sterkere setemuskulatur, jo mindre belastning på rygg og knær. Timen passer alle. 

Spinn 60 og Spinn 75

Alle kan spinne! Etter fengende og variert musikk blir du ledet gjennom timen av en instruktør som ønsker at du skal yte ditt beste. Garantert svett!

Tabatha

Tabatha er effektiv styrke- og kondisjonstrening bestående av korte, intensive arbeidsperioder (20 sekunder) og korte pauser (10 sekunder) - fartsfylt og gøy!         Timen passer alle.

TRX

TRX Suspension Training er utviklet av amerikanske Navy Seals, og er produktet som tilfredsstiller alle kundegrupper. Slyngetrening bygger utholdenhet, styrke, balanse og fleksibilitet. 

Yoga

Klassisk yoga består av enkeltstående øvelser, der man lar kropp og sinn falle til ro samtidig som man styrker kroppen fysisk. Økten avsluttes med avspenning. 

Power yogaens system er bygd på gjentakende sekvenser av ulike bevegelser med pusten som motor. Man lenker sammen stillinger for å opprettholde varmen i kroppen og gi konsentrasjon. Flere elementer av utholdenhet, styrke, balanse og fleksibilitet.