Menu

 

TLF.: 92655235 

VÅRE TIMER

Aerobic

Artig time bestående av rytmisk utholdenhetstrening. Timen deles inn i fire deler med enkle og varierte, men harde øvelser. Timen passer alle. 

CROSS

En morsom og utfordrende time hvor variasjon og funksjonalitet vektlegges. Timen består av enkle, men effektive øvelser som påvirker både kondisjon og styrke. En hel time deles inn i kortere økter med ulikt fokus. Timen passer alle. 

Frisk Senior/Frisk Revmatiker

Kondisjons- og styrketrening i sal for godt voksne. Oppvarmingen består av enkle kombinasjoner av aerobic/step, og videre er det fokus på funksjonell styrketrening. Økten avsluttes med god uttøyning.

Power yoga

Power yogaens system er bygd på gjentakende sekvenser av ulike bevegelser med pusten som motor. Man lenker sammen stillinger for å opprettholde varmen i kroppen og gi konsentrasjon. Flere elementer av utholdenhet, styrke, balanse og fleksibilitet.

Spinn 60 

Alle kan spinne! Etter fengende og variert musikk blir du ledet gjennom timen av en instruktør som ønsker at du skal yte ditt beste. Garantert svett!

Step/styrke

En time som byr på fengende musikk, enkle, men harde trinn og funksjonell styrke på hele kroppen, slik at kroppen er bedre rustet til å møte hverdagen. Therese lover godt humør og motiverende miljø! Timen passer alle.

Styrke

Her står funksjonell trening, variasjon og mye moro i fokus! Timen passer alle. 

Tabata

Tabatha er effektiv styrke- og kondisjonstrening bestående av korte, intensive arbeidsperioder (20 sekunder) og korte pauser (10 sekunder) - fartsfylt og gøy! Timen passer alle.

TRX

TRX Suspension Training er utviklet av amerikanske Navy Seals, og er produktet som tilfredsstiller alle kundegrupper. Slyngetrening bygger utholdenhet, styrke, balanse og fleksibilitet.