Menu

VÅRE ANSATTE

Ane Sveen Moen

Utdannet treningsveileder, kurs i ernæring og trening fra NIH, instruktør aerobic, krønsj, pilates, spinn, step, styrke, zumba og sertifisert TRX-instruktør. Instruktør Tabata.

Anette Gårderløkken

Master i treningsfysiologi (ferdig utdannet vår 2020), bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i treningsfysiologi og helse, personlig trener. Har drevet med styrketrening i mange år, CrossFit-entusiast! Resepsjonist, instruktør Frisk Senior og CROSS.

Astrid Emilie Stakston Jensvoll

Resepsjonist.

Elisabeth Nordli

Utallige kurs innen yoga, aerobic og idrettsfaglige emner, mange års erfaring som instruktør. Instruktør power yoga.

Kim Erik Moen

Instruktør spinn og sertifisert TRX-instruktør. Instruktør Spinn 60.

Kristian Solhaug

Sertifisert TRX-instruktør. Resepsjonist og instruktør TRX.

Kristin Nesset 

Utdannet personlig trener hos Akademiet for Personlig Trening, der hun også studerer til å bli kostholdsveileder. Daglig leder, instruktør Frisk Senior og Frisk Revmatiker.

Morten Hansen

Utdannet ved National Personal Training Institute Florida, og har erfaring som treningsveileder/personlig trener og gruppeinstruktør. Var i flere år aktiv Strongman-utøver med fem NM-gull, og en invitasjon til VM. Har også spilt amerikansk fotball i førstedivisjon. Instruktør styrke.  

Risus UB/Versas UB

Risus UB er en utøvende og undervisende ungdomsbedrift, mens Versas UB er en utøvende og arrangerende ungdomsbedrift - begge bestående av elever fra danselinja på Vinstra Videregående Skole. Ann Helen, Ingrid, Ingrid, Linnea, Silje og Åshild vil rullere på å instruere aerobic utover våren.

Therese Hvattum Heramb 

Therese er bosatt i Ringebu, og er ansatt som daglig leder i DNT Gudbrandsdal og jobber med web, design og markedsføring i Glimt Media og Presis Digitalprint. Fritiden går med til fjellturer til fots eller på ski - hund og hest er gode treningspartnere. Therese har erfaring som gruppeinstruktør fra SATS i Oslo, på Jessheim og på Lillehammer, der hun har instruert i styrke, kondisjon, step, corebar og mobilitet med mer. Hun er også en del av Jaktenkene på Ringebu, en gruppe som ukentlig har gruppetreninger både inne og ute. Instruktør step/styrke.