Menu

VÅRE ANSATTE

Ane Sveen Moen

Utdannet treningsveileder, kurs i ernæring og trening fra NIH, instruktør aerobic, krønsj, pilates, spinn, step, styrke, zumba og sertifisert TRX-instruktør. Instruktør Tabata.

Anette Gårderløkken

Master i treningsfysiologi (ferdig utdannet vår 2020), bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i treningsfysiologi og helse, personlig trener. Har drevet med styrketrening i mange år, CrossFit-entusiast! Resepsjonist og instruktør CROSS.

Elisabeth Nordli

Utallige kurs innen yoga, aerobic og idrettsfaglige emner, mange års erfaring som instruktør. Instruktør power yoga.

Kim Erik Moen

Instruktør spinn og sertifisert TRX-instruktør. Instruktør Spinn 60.

Kristian Solhaug

Sertifisert TRX-instruktør. Resepsjonist og instruktør TRX.

Kristin Nesset 

Utdannet personlig trener hos Akademiet for Personlig Trening, der hun også studerer til å bli kostholdsveileder. Daglig leder, instruktør Frisk Senior og Frisk Revmatiker.

Morten Hansen

Utdannet ved National Personal Training Institute Florida, og har erfaring som treningsveileder/personlig trener og gruppeinstruktør. Var i flere år aktiv Strongman-utøver med fem NM-gull, og en invitasjon til VM. Har også spilt amerikansk fotball i førstedivisjon. Instruktør styrke.  

Risus UB/Versas UB

Risus UB er en utøvende og undervisende ungdomsbedrift, mens Versas UB er en utøvende og arrangerende ungdomsbedrift - begge bestående av elever fra danselinja på Vinstra Videregående Skole. Ann Helen, Ingrid, Ingrid, Linnea, Silje og Åshild vil rullere på å instruere aerobic utover våren.

Therese Hvattum Heramb 

Therese er bosatt i Ringebu, og er ansatt som daglig leder i DNT Gudbrandsdal og jobber med web, design og markedsføring i Glimt Media og Presis Digitalprint. Fritiden går med til fjellturer til fots eller på ski - hund og hest er gode treningspartnere. Therese har erfaring som gruppeinstruktør fra SATS i Oslo, på Jessheim og på Lillehammer, der hun har instruert i styrke, kondisjon, step, corebar og mobilitet med mer. Hun er også en del av Jaktenkene på Ringebu, en gruppe som ukentlig har gruppetreninger både inne og ute. Instruktør step/styrke.