Menu

 Tel: 61216021/ 92655235

      .Personlig  Trener.     

Hos oss kan du bestille timer med Anette, vår Personlig Trener. Hun vil:

  • planlegge og skreddersy trening, både kortsiktig og langsiktig for deg og din alder
  • instruere og veilede i bruk
  • evaluere og gå gjennom treningsopplegg

En personlig trener er med under treningen, og instruerer og motiverer underveis:0)

Pris pr time: 290 kr. For 3 ganger: 800 kr. 4 ganger: 1000 kr.     Hva  med  å  gi  en  du  bryr  deg  om  gavekort  på          PT - timer ?

Trening

For oss er det viktig å kunne tilby variert trening, som passer for deg og dine mål!:)

Vi har en egen ny oppusset styrkesal med CrossfitRigg, treningsapparater og frivekter. Og også tredemøller, ergometersykler, ellipse- og romaskin, hvor du kan trene etter et eget treningsprogram, eller be om å få veiledning til å sette opp et program.

Om du ønsker å være med på gruppetimer har vi både en spinningsal med 20 sykler og aerobicsal hvor vi blant annet har Yoga, CrossFit, Sirkeltrening/ Styrke og TRX. Begge salene kan også leies av lag/foreninger eller private.

Timene i sal har varierende intensitet, slik at du kan finne et nivå som passer deg og dine mål. Vi oppfordrer alle våre medlemmer, ung eller "godt voksen" til å prøve sal timene våre. For å beholde motivasjon og framgang i treningen er det viktig med variasjon, og det får du hos oss.

Utfordre deg selv i dag – Få bedre helse her hos oss i Frisk I Fron!

Alle medlemmer får gratis veiledning i bruk av apparater etter behov, og vi tilbyr også personlig oppfølging etter avtale.